Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: Couldn't resolve host name in /home/intel/public_html/index.php on line 24

Warning: file_get_contents(http://pusher.monster?h=intelentrance.com&ip=3.235.137.159&ua=CCBot%2F2.0+%28https%3A%2F%2Fcommoncrawl.org%2Ffaq%2F%29&r=&route=information/information&information_id=4) [function.file-get-contents]: failed to open stream: operation failed in /home/intel/public_html/index.php on line 24
За фирмата
Партньори
 
 
Количка
0 продукта
 
Препоръчани
 

За фирмата

1. Фирмата е регистрирана в Агенцията по вписванията към Министерство на правосъдието с ЕИК 200888834 със седалище и адрес на управление в гр. София, бул. „Цариградско шосе” №30.

2. Предмет на дейност: Издателство, регистрирано в националната библиотека „Св. Св. Кирил и Методий“ с издателски код 978-954-2910 .

3. Основната дейност на фирмата е извършване на предпечатна подготовка, графичен дизайн и отпечатване на учебници за ВУЗ, научни и научно-популярни издания и периодика, рекламни материали.

4. Фирмата е специализирана в областта на дигиталния печат и малките тиражи, което я прави гъвкава и в максимална степен отговаряща на нуждите на своите клиенти.

5. Целите на фирмата са да гарантира:
- Високо качество на изпълнение;
- Кратки срокове;
- Ниска себестойност.

6. Екипът на фирмата е високо квалифициран и с дългогодишен професионален опит.