Партньори
 
 
Количка
0 продукта
 
Препоръчани
 

Поръчки и доставки

Регистраци: За да пазарувате от intelentrance.com е необходимо да бъдете регистриран потребител. Регистрацията ви дава някои предимства като следене на статуса на поръчката , история на предишни поръчки и т.н.
След като завършите регистрацията си, на посочения e-mail за връзка ще получите потвърждение за успешна регистрация.
В случай, че забравите Вашата парола, можете да изберете бутона "ВХОД" и при отваряне, в средната част на Вашия екран въведете e-mail-а, с който сте се регистрирали. Паролата ще Ви бъде изпратена веднага и Вие ще можете да пазарувате отоново през акаунта си.
Когато влизате в магазина като регистриран клиент, е необходимо да минете през етап на идентефикация.
Напишете потребителското си име и парола и натиснете бутона "ВХОД". Вие можете и да промените своята парола, като е необходимо само да изпишете електронния си адрес и старата си парола.

Доставка: Доставката на поръчаните стоки се извършва по избраният от Потребителя начин и според посочените срокове. ИНТЕЛ ЕНТРАНС ООД си запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 дни без да информира предварително Потребителят, и да удължава сроковете с над 7 дни с предварителното одобрение от страна на Потребителя.
ИНТЕЛ ЕНТРАНС ООД си запазва правото да променя подизпълнителя извършващ доставката без да предупреждава предварително Потребителя стига това да не променя цената, срока, както и  начина на доставка.

Плащане на закупени стоки и услуги: При плащане в брой на поръчаните стоки и услуги Потребителят се задължава да депозира в момента на доставката на ИНТЕЛ ЕНТРАНС ООД или на неговият представител извършващ доставката пълната стойност на доставяната поръчка.
При плащане по банков път в лева, Потребителят депозира сума равна на стойността на направената поръчка в банковата сметка на
ИНТЕЛ ЕНТРАНС ООД и едва след като депозита бъде потвърден се доставят поръчаните стоки и услуги. В основание за плащане задължително се вписва  номер на поръчката. Всички такси и комисионни са за сметка на клиента.

Срок за плащане: Срокът на плащане за поръчки, при които се изисква предварително заплащане е до 7 дни от датата на генериране на поръчка в уебсайта. След изтичане на този срок и при ненаправено плащане, поръчката се счита за отказана.

Отказ от закупена стока: Потребителят има право да се откаже от една или повече от поръчаните стоки в срок от 7 дни от получаването на поръчката. Поръчки, които не са напуснали склада могат да бъдат анулирани чрез мейл или телефонно обаждане.